top of page
foto05.jpg

Laserontharing

Stel u voor dat u zich nooit meer hoeft te scheren of met pincet/wax te ontharen.

Epilis is gespecialiseerd in definitieve ontharing en verwijdering van couperose en pigmentvlekken met IPL.

Laserontharing: Service
Laserontharing: FAQ

De klassieke methodes van haarverwijdering zijn heel pijnlijk, tijdrovend en dienen met de regelmaat van de klok herhaald te worden. Ongewenste lichaamsbeharing is voor veel vrouwen en mannen een vervelend ongemak.

Vasculaire aandoeningen zoals couperose, fijne adertjes en allerhande roodheden zijn erg ontsierend. Ook pigmentaire aandoeningen, met name bruine vlekken (op gezicht/décolleté/ handen/andere delen van het lichaam; verzoorzaakt door leeftijd, zonlicht en hormonale veranderingen) kunnen storend zijn.

Epilis behandelt met het krachtig, medisch IPL toestel Solera Opus van Cutera met handstukken Prowave, Limelight en Acutip. Dit toestel bewijst zijn kwaliteit reeds jarenlang.

De flitslichtbehandelingstechniek biedt een definitieve oplossing: ze is doeltreffend, pijnarm, veilig en geeft een duurzaam resultaat, zowel bij vrouwen als bij mannen.

Epilis heeft sinds 2006 een ruime expertise opgebouwd. Tijdens een gratis voorafgaand intakegesprek wordt alle info gegeven, een test uitgevoerd en een prijsraming gemaakt.

Deze werkwijze garandeert een veilige en efficiënte aanpak.

bottom of page